Categorieën
updates

END OF THE WEEK!

VRIJDAG 24 MAART 2017

Is dit alweer het einde van de week?

De tijd vliegt hier voorbij. Vandaag zullen we een aantal zaken kunnen afronden op school.

De administratie staat op punt en via het opgestarte computersysteem kan alles exact worden bijgehouden om een correct beeld te krijgen van het reilen en zeilen binnen de Nekacheya school.

De beamer wordt nog eens  voorgesteld in het ICT-lokaal en er wordt enthousiast gereageerd op de talloze mogelijkheden om de lessen interactief en aantrekkelijk te maken!

Er worden last minute nog 2 mooie archiefkasten geleverd, de trotse eigenaar wordt de bibliothecaris: hij coacht fulltime trage lezers, die tijdens de dag apart begeleid worden. Het grote aantal nieuwe boeken krijgt hier alvast een mooie plaats.

Op vrijdag eindigt de school om 12:30u en gaan we nog eens langs bij elke leraar. We kunnen met een beetje trots zeker terugkijken op de vooruitgang die we alweer konden realiseren.

De trouwe support van het thuisfront en de vele trouwe sponsors maken het geheel voor ons compleet.
Zonder de steun van jullie allen zou dit onmogelijk zijn!

We gaan zeker door met ons project, supergemotiveerd en bijzonder dankbaar. Het kan niet genoeg gezegd worden dat de mensen hier een zeer groot hart hebben en wij vereerd zijn om hen te kunnen helpen.

Iedereen een zeer grote, oprechte dankjewel! We krijgen op het terrein veel dankbaarheid en blijven ervoor gaan. Een dankjewel aan allen om ons online te volgen!

Een laatste dankjewel aan mijn reisgezel, mijn partner en hubby. Ik ben enorm dankbaar dat we dit jaar het  avontuur samen hebben beleefd, dat ik je op sleeptouw kon nemen, dat we hier vele grenzen hebben verlegd en niet in het minst vele mensen konden helpen!

When you are able to help people, you become a rich human being…

Geniet mee van onze laatste mooie plaatjes!